LED paneler för alla tillfällen

Upptäck vårt breda sortiment med högkvalitativa LED-paneler och hitta den variant som bäst möter dina behov.

LED-paneler är ett populärt val för belysning i offentliga inomhusmiljöer så som kontor, skola, korridorer och sjukhus. LED-paneler är energieffektiva, enkla att installera och prisvärda, vilket förklarar varför de är så populära. Skapa något utöver det vanliga med vårt breda utbud av paneler, smarta kontrollsystem och med hjälp av vårt sortiment designmönster för LED-paneler.

Designtilbehør, mønster til LED paneler

Utrusta Aura Lunaria G5 med smart styrning ActiveAhead eller Casambi för bästa möjliga ljuskomfort och energikonsumtion

Les mer

Våra LED-paneler Aura Lunaria G5 och Lanternin finns med flera olika lumenpaket, styrningsalternativ, och olika storlekar att välja mellan för exakta lösningar.

Skapa en unik belysningsinstallation med våra designtillbehör eller låt vårt ljusdesignteam skapa en lösning som sticker ut.

Aura Lunaria G5 - oppgradert LED-panel

Aura Lunaria G5 er et premium LED-panel av høy kvalitet med markedsledende spesifikasjoner og effektivitet, oppdatert med den nyeste LED-teknologien. Den har et bredt spekter av modeller og dimensjoner tilpasset alle typer applikasjoner og et stort utvalg av tilbehør for skreddersydd design og funksjonalitet. Aura Lunaria G5 har en ultratynn design og er også svært fleksibel med ulike lumenpakker og kontrollalternativer. Den er for eksempel tilgjengelig i Tunable White-versjon og med ActiveAhead og Casambi. En perfekt løsning for kontorer, skoler og sykehus.

Lanternin og Aura Lunaria produkter

Detaljer gjør forskjellen